Inainte de plecare – Before We Go (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Chris Evans
IMDB: 6.8
Regia: Ronald Bass, Chris Shafer
Actori: Chris Evans, Alice Eve, Maria Breyman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Inainte de plecare – Before We Go

O femeie pierde trenul spre Boston, la asta adăugându-se și faptul că a fost jefuită. Disperată, femeia trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare, când speră că va putea cumva să ajungă acasă. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie. De la mici discuții banale până la cele serioase nu mai e decât un pas, iar cei doi vor afla multe detalii interesante unul despre celălalt, pe parcursul unei nopți care se anunță a fi una lungă.

Chris Evans a atras atentia prin filme ca London, Sunshine sau Snowpiercer (cine nu le-a vazut, recomand cu caldura fiecare dintre ele).

Desi a atins apogeul (prin faima si succes/bani) prin rolul Captain America, nu rolul acesta il defineste ca actor. Este mult mai bun decat pare acest “pretty boy” al Hollywood-ului.
Filmul mentionat aici mi-a atras atentia ca regizor. Pentru cine apreciaza filmele simple dar profunde, a carei actiune este definita prin dialoguri bune multumita unui scenariu bun, este neaparat de vazut.

Personal, filmul m-a facut sa reflectez asupra lucrurilor cu adevarat impoprtante in viata, si de asemenea m-a facut sa apreciez o plimbare noaptea prin oras.
O sa il revad curand cu placere.