In the Absence of Good Men (2017) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Gangster Land
Regia: Timothy Woodward Jr.
Actori: Sean Faris, Milo Gibson, Jason Patric
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis In the Absence of Good Men

Odată un boxer amator, McGurn este ademenit în mafia italiană după uciderea tatălui său vitreg. Al Capone îl recrutează pe Jack McGurn, pentru a lupta împotriva irlandezilor și pentru a-și proteja imperiul pe străzile violente din Chicago.

În timpul Prohibiției din anii 1920; McGurn se remarcă în rândurile mafiei italiene; devenind mâna dreaptă a lui Al Capone. Perioada prohibiţiei a coincis cu ascensiunea lui Al Capone şi a rivalului său mai puţin notoriu la nivel mondial; Bugs Moran.

Pe măsură ce mafia italiană din filmul In the Absence of Good Men online subtitrat, devine cea mai profitabilă organizație criminală din țară; tensiunile cu Moran și mafia irlandeză se amplifică; aprinzând cel mai brutal război al bandelor pe care țara l-a văzut vreodată; culminând cu „Masacrul de Sfântul Valentin”. În 1929; de Ziua Sfântului Valentin; 7 membri ai bandei Bugs Moran au fost împuşcaţi cu sânge rece într-un garaj din Chicago. Acest masacru a fost ordonat de Al Capone; unul dintre cei mai mari gangsteri din istorie.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
In the Absence of Good Men (2017)
Nota film
21star1stargraygraygray