In pasi de dans – The Dancer Upstairs (2002) Online Subtitrat


Regia: John Malkovich
Actori: Javier Bardem, Laura Morante, Juan Diego Botto
An: 2002
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis In pasi de dans – The Dancer Upstairs

Filmul The Dancer Upstairs online subtitrat este povestea extraordinara a lui Agustin Rejas, un om care s-a agatat de speranta unei iubiri imposibile intr-o lume imposibila. Dupa ce il prinde pe Ezequiel, un anarchist deziluzionat care incita masele asuprite sa se alature revolutiei sale brutale; impotriva guvernului fascist din tara lor latino-americana; Rejas isi gaseste alinarea si fericirea alaturi de sotia si fiica sa.

Dar apoi o intalneste pe Yolanda, frumoasa profesoara de balet a fiicei sale; care trezeste in el pasiuni de mult uitate si care reprezinta tot ce este bun dar si corupt in tara lor. Dar ea, care pare a fi un adapost impotriva furtunii, se dovedeste a fi furtuna insasi.

Mă așteptam la un film regizat de John Malkovich să fie intens și specific. Dancing Upstairs este asta. Este un film politic care, în timp ce este popular în Europa; nu are tendința de a trage bine în Statele Unite. Pacat.

Povestea In pasi de dans online subtitrat, spune povestea unui avocat care a părăsit legea în căutarea unui sistem mai bun. Nu știu că a deveni un detectiv al poliției este mult mai bine, dar servește povestea. Povestea este stabilită într-o țară fără nume din America Latină – care se potrivește și liniei de poveste.

Detectivul Lt. Agustín Rejas (Javier Bardem) a părăsit o firmă de avocatură unde era un partener junior; să se alăture forțelor de ordine – cu conștiință. El poate da o pauză unui călător al cărui ziare nu sunt destul de corecte și poate fi neîncetat în căutarea unui terorist.