Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

În ordine alfabetică – The Alphabet Killer (2008) Online Subtitrat


Regia: Rob Schmidt
Actori: Eliza Dushku, Cary Elwes, Timothy Hutton
An: 2008
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În ordine alfabetică – The Alphabet Killer

Când polițista Megan din filmul În ordine alfabetică online subtitrat descoperă trupul oribil mutilat al Carlei Costillo, femeia este convinsă că New York-ul are de-a face cu un nou criminal în serie. Polițista devine obsedată de caz, iar asta îi amenință relația cu iubitul, și el polițist. Bizare viziuni o bântuie pe Megan, viziuni care o aduc tot mai aproape de rezolvarea cazului, numai că acestea încep să lase urme în comportamentul și așa extrem al polițistei. Va reuși ea să descopere criminalul înainte de a înnebuni?

The Alphabet Killer online subtitrat are la bază povestea adevarată a crimelor din Rochester, New York de la începutul anilor ’70.

Îmi plac filmele despre criminali, mai ales cei care au o poveste interesantă; sau ceva care le face un pic diferit. Killerul alfabet nu dezamăgește în acest sens.

Recunosc, începutul era destul de sărac, am simțit că era destul de disociat și părea că o mulțime de scene; care ar fi trebuit să fie acolo pentru a dezvolta parcela erau pe podea. Cu toate acestea, odată ce ajungem în mijlocul și ultima etapă a filmului; vom vedea clar o îmbunătățire semnificativă.

Cred că Eliza Dushku a jucat rolul ei bine în această privință și am simțit că slăbiciunea bolii mintale a lui Megan; care a jucat un rol atât de important în poveste, a făcut din personajul ei mai credibil și a adus interes pentru film.

În general, acesta a fost un film frumos pus împreună. Avea un gore mic sau ceva cu adevarat pentru adulti; asa ca daca asta nu-ti faci asta, nu e pentru tine.