În lipsa ratiunii – Irrational Man (2015) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama
Scenariu: Woody Allen
IMDB: 6.6
Regizor(i): Woody Allen
Actori: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În lipsa ratiunii – Irrational Man

Scris și regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa rațiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act grav, dar pe care îl consideră justițiar. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment și are premiera în cinematografele din țară pe 28 august.

La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orășel, Abe cunoaște două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eșuate care caută fericirea în brațele lui și Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă și prietenă a lui.

Deși își adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric și personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească și mai tare pe tânără.

Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversația unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viață. Însă alegerea făcută declanșează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât și pe Rita.