In Darkness (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Byrne
Actori: Natalie Dormer, Emily Ratajkowski, Ed Skrein
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review In Darkness (2018)

Sofia, o pianistă nevazătoare, aude o luptă în apartamentul de deasupra, o luptă care conduce la moartea vecinei ei, Veronique. Inițial, forțele legii consideră că moartea lui Veronique este o sinucidere, însă cel puțin un anchetator are îndoieli. Acesta este începutul unei călătorii care o scoate pe Sofia din dezorientarea ei și o aduce în contact cu tatăl lui Veronique, Milos Radic, un presupus criminal de război. Curând, ucigașii își dau seama că trebuie să o oprească pe Sofia din a dezvălui ceea ce știe.

În timpul vânătorii lor, anxietatea Sofiei de a nu-și putea identifica dușmanii se mărește, intensificându-i simțul auzului, iar fiecare sunet nou îl percepe ca fiind intruziv. Sofia este trasă într-o lume interlopă periculoasă, investigând poliția, atacatorii și mafia rusă, o lume legată de trecutul secret al acesteia și o cale de răzbunare pe care a păstrat-o ascunsă până acum.

Nu este primul film In Darkness in care o femeie oarba a fost martor la o crimă. Aceasta face câteva răsturnări complicate. Eu pun la îndoială logica scenarului. Natalie Dormer este o mare actrita, dar acest lucru nu functioneaza cu adevarat. Răsturnările trebuie să fie mai bine susținute. Acest film In Darkness are nevoie de simplificare.

PortalulTauTV.com
In Darkness (2018) Online Subtitrat in Romana
In Darkness (2018)
Editor's Rating:
3