In Darkness (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Byrne
Actori: Natalie Dormer, Emily Ratajkowski, Ed Skrein
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review In Darkness (2018)

Sofia, o pianistă nevazătoare, aude o luptă în apartamentul de deasupra, o luptă care conduce la moartea vecinei ei, Veronique. Inițial, forțele legii consideră că moartea lui Veronique este o sinucidere, însă cel puțin un anchetator are îndoieli. Acesta este începutul unei călătorii care o scoate pe Sofia din dezorientarea ei și o aduce în contact cu tatăl lui Veronique, Milos Radic, un presupus criminal de război. Curând, ucigașii își dau seama că trebuie să o oprească pe Sofia din a dezvălui ceea ce știe.

În timpul vânătorii lor, anxietatea Sofiei de a nu-și putea identifica dușmanii se mărește, intensificându-i simțul auzului, iar fiecare sunet nou îl percepe ca fiind intruziv. Sofia este trasă într-o lume interlopă periculoasă, investigând poliția, atacatorii și mafia rusă, o lume legată de trecutul secret al acesteia și o cale de răzbunare pe care a păstrat-o ascunsă până acum.

Nu este primul film In Darkness in care o femeie oarba a fost martor la o crimă. Aceasta face câteva răsturnări complicate. Eu pun la îndoială logica scenarului. Natalie Dormer este o mare actrita, dar acest lucru nu functioneaza cu adevarat. Răsturnările trebuie să fie mai bine susținute. Acest film In Darkness are nevoie de simplificare.