Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Impuls ucigaș – Pulse (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Sonzero
Actori: Kristen Bell, Rick Gonzalez, Christina Milian
An: 2006
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Impuls ucigaș – Pulse

Hackerul Josh sparge computerul unui om de știință care tocmai dezvolta un puternic semnal wireless. Din cauza intruziunii lui Josh este declanșată o misterioasă forță care le ia ființelor umane dorința de a trăi și le împinge la sinucidere. Prietena lui Josh și psihologul Mattie își văd toți prietenii comuni murind din această cauză și sunt hotărâți să împiedice distrugerea lumii moderne. Pentru a opri răspândirea forței, ei programează un virus creat de Josh să oprească toate rețelele de calculatoare.

Am vazut trailerul pentru acest film Impuls ucigaș online subtitrat cu ceva timp in urma si am decis sa ma uit la el. Este unul din acele filme de groază cu seturi și fotografii extraordinare. Ei au ales Bucureștiul, România ca o locație principală, așa că am găsit locuri familiare în ea. Campusul prezentat în film este cel al Universității “Politehnica”.

Filmul Pulse online subtitrat în sine este bine scris și are un complot coerent. Desigur, există momente când puteți anticipa următoarea întoarcere a evenimentelor. Dar acest lucru nu se întâmplă foarte des.

Efectele speciale sunt OK, nu sunt date sau nu. Ele se integrează foarte bine în desfășurarea complotului. Coloana sonoră este, de asemenea, bună, multe zgomote de joasă frecvență, genul de cele electrice (îmi amintește de “The Ring”).

Pentru un remake al unui film de groază J, acesta face o treabă destul de bună. Merită să urmăriți dacă aveți la dispoziție câteva ore.