Impact nimicitor – Deep Impact (1998) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Romantice
Scenariu: Bruce Joel Rubin, Michael Tolkin
IMDB: 6.1
Regizor(i): Mimi Leder
Actori: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Impact nimicitor – Deep Impact (1998)

O cometa este pe cale de a se ciocni cu Pamantul si oamenii trebuie sa accepte ca un asemenea eveniment le-ar putea afecta existenta si poate le-ar putea rapi chiar viata. Cel care a descoperit pericolul este tanarul Leo Biederman, de numai 14 ani, membru al Clubului de Astronomie nu din pasiunea pentru stele, ci din iubirea fata de Sarah Hotchner, care isi petrecea toata ziulica studiind cerul si astrele. Intamplarea face ca Leo sa observe un grup de stele asezate bizar. Nu reuseste sa identifice cometa, insa o face un specialist in astronomie care ulterior moare intr-un accident de masina. Cometa este numita Wolf-Biederman, iar traiectoria e stabilita: Pamantul.

Presedintele anunta existenta cometei si riscurile pe care le-ar impune ciocnirea ei de Pamant; insa face apel la calm; anuntand si o solutie de prevenire a dezastrului. Demersurile conducerii pentru prevenirea unui dezastru sunt inutile daca nu se incearca distrugerea cometei. Astfel; Presedintele trimite o echipa de astronauti in spatiu pentru a modifica traiectoria corpului ceresc. Misiunea da gres; iar urmarile pot distruge omenirea.

Planul B al Presedintelui este construirea unei pesteri imense care poate insa adaposti un milion de oameni. Dintre acestia; 200.000 sunt cercetatori; artisti; autoritati si medici. Restul de oameni care vor putea fi inclusi pe lista supravietuitorilor vor fi stabiliti in urma unei loterii. Tanarul Leo; care a descoperit cometa; este acceptat pe lista; insa Sarah si parintii acesteia raman expusi pericolului. Unul dintre trimisii Presedintelui in spatiu; Spurgeon Tanner; are un plan posibil salvator.