Immigration Game (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Krystof Zlatnik
Actori: Mathis Landwehr, Denise Ankel, Katharina Sporrer
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Immigration Game

Este un thriller din 2017 referitor la faptul că refugiații care solicită azil în Germania trebuie să îndeplinească mai întâi o provocare violentă, brutală în care vor fi vânați de cetățeni oficial.

Ceea ce este prea mult este prea mult: Doar continuă să găzduiască refugiații nelimitat? Acest lucru este, de asemenea, în Germania, nu mai este o opțiune. Oricine vrea să se stabilească aici, care trebuie să aibă ceva de făcut pentru ea și să arate angajamentul deplin.

De asemenea, a vieții. Immigration Game online subtitrat este noul eveniment de televiziune, lupta în refugiați pentru un permis de ședere. Și care este destul de literalmente să înțeleagă că fiecare etapă poate fi ultima. Sarcina în sine este extrem de simplu: trebuie doar pentru a ajunge la turnul de televiziune.

Dificil, dar este, deoarece acestea sunt așa-numitele Hunter pe urmele lui, ei pot ucide în orice moment și poate. Joe german (Mathis Landwehr) nu a putut abgewinnen mult spectacolul până în prezent. Dar când el devine o noapte în focul încrucișat și accidental ucide un vânător, el trebuie să joace în runda următoare, dacă el nu vrea să fie acuzat de crimă în sine.

La fel ca și problema refugiaților a devenit o problemă în curs de desfășurare în mass-media și dezbaterile politice, așa că acum este, de asemenea, a sosit în industria filmului. Mai mult și mai mult a descoperit-o substanță promițătoare.