Mor aici pe scena – I’m Dying Up Here (2017) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Mor aici pe scena
Regia: David Flebotte, Jim Carrey
Actori: Melissa Leo, Michael Angarano, Al Madrigal
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

I’m Dying Up Here SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis Mor aici pe scena – I’m Dying Up Here (2017)

Serialul de la showtime si HBO, a cărui acțiune se petrece pe faimoasa și infama scenă a comediei din L.A. din anii ’70, prezintă mințile inspirate și cu probleme care lucrează în domeniul amuzant, dar complex, în care publicul trebuie făcut să râdă.

Mor aici pe scena – I’m Dying Up Here explorează provocările întâlnite de cei care vor să dea lovitura pe scena comediei din Los Angeles, în anii ‘70. În fiecare noapte, un grup de comedianți aflați la început de drum își așteaptă rândul pentru a ține o reprezentație la Goldie’s, cel mai în vogă club de stand-up din oraș.

Dar, înainte de toate, ei trebuie să o cucerească pe Goldie (Melissa Leo), care conduce Sunset Strip cu o mână de fier. Stand-up-ul este un drog pentru acești comedianți, care sunt capabili să sacrifice orice pentru a-și lua doza. Ei suportă durerea împărtășirii celor mai ascunse gânduri și întunecate secrete în speranța că cineva, oricine, va râde. Proiectul îl are ca producător executiv pe Jim Carrey.

Cand am inceput sa ma uit la serial, nu mi s-a parut minunat, am fost putin dezamagit, insa dupa cateva episoade am simtit ca a inceput sa se miste in directia corecta, asa ca am continuat sa ma uit. 7 episoade in care incep sa-l iubesc, personajele par mai reale, povestile lor mai interesante si este mult mai amuzant. Sper că vor exista mai multe sezoane decat doua.