Filmul If Beale Street Could Talk online subtitrat este adaptarea regizorului Barry Jenkins, roman cu acelasi titlu al lui James Baldwin despre tinerii iubiti fortati sa depaseasca luptele neasteptate – dar universale – in 1970, Harlem. La 19 ani KiKi Layne si 22 de ani Alonzo “Fonny” Hunt (Stephan James), care au crescut impreuna, sunt complet indragostiti si planuiesc sa se casatoreasca.

Dar relatia lor are o intorsatura sfasietoare cand Fonny este acuzat in mod fals de viol de catre o femeie care a fugit in Puerto Rico. Dupa ce Fonny este inchis si astepta procesul, Tish descopera ca este insarcinata. In timp ce parintii ei (Regina King, Colman Domingo) si sora mai mare, il sustin, mama lui Fonny (Aunjanue Ellis) si surorile (Ebony Obsidian, Domnique Thorne) sunt dezgustate de el. Filmul If Beale Street Could Talk spune povestea iubirii lui Tish si a lui Fonny pe fundalul rasismului, nedreptatii si incarcerarii.


Regia: Barry Jenkins
Actori: KiKi Layne, Stephan James, Regina King
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Romantice
IMDB: 7.8


If Beale Street Could Talk (2018) Online


If Beale Street Could Talk (2018) Online Subtitrat
If Beale Street Could Talk (2018) Online Subtitrat in Romana
Filmul If Beale Street Could Talk online subtitrat este adaptarea regizorului Barry Jenkins, roman cu acelasi titlu al lui James Baldwin despre tinerii iub
Editor's Rating:
5