Ida (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Pawel Pawlikowski
Actori: Agata Trzebuchowska, Agata Kulesza, Dawid Ogrodnik
Anul: 2013
Gen: Drama
Durata: 80 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ida

Polonia 1962. Anna este o femeie frumoasă, în vârstă de optsprezece ani, care se pregătește să devină călugăriță la mănăstirea unde a trăit ca orfană în copilărie.

Află că are o rudă în viață pe care trebuie s-o viziteze înainte să depună jurământul, pe sora mamei ei, Wanda. Împreună, cele două femei pornesc într-o călătorie de descoperire reciprocă și a trecutului lor. Mătușa ei, află ea, nu numai că este o o fostă procuroare comunistă, cunoscută pentru condamnarea unor preoți și a altor persoane la moarte, ci și evreică. Anna află că și ea este evreică și că numele ei real este Ida.

Această revelație o împinge pe Anna; acum Ida; într-o călătorie de a-și descoperi rădăcinile ei și de a confrunta adevărul despre familia ei. Ida trebuie să aleagă între identitatea ei de la naștere și religia care a salvat-o de la masacrele de sub ocupația nazistă în Polonia. Și Wandatrebuie să se confrunte cu decizii pe care le-a luat în timpul războiului; când a ales loialitatea față de cauză înainte de familie.