Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

I Kill Giants (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Anders Walter
Actori: Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer Ehle, Madison Wolfe, Noel Clarke
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Fantezie, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review I Kill Giants (2017)

Bazat pe un apreciat roman grafic, I Kill Giants online subtitrat urmărește povestea unei adolescente care alege să scape de realitățile școlare și de o viață familială tristă, retrăgându-se în lumea ei magică. Viața nu este ușoară pentru tânăra noastră eroină, Barbara Thorson. Sfidătoare, inteligentă, sinceră și singuratică, Barbara trăiește mai mult într-o lume fantastică a giganților.

În timp ce se confruntă cu pierderi și bullying-ul; viața imaginară a Barbarei din I Kill Giants online subtitrat începe să se reverse într-una reală; devenind obsedată de ceea ce ea vede ca fiind misiunea ei: uciderea giganților. Cu ajutorul noii sale prietene Sophia; și a terapeutului școlar; ea va învăța să lupte cu „giganții” ei și să se confrunte cu propriile temeri: de a face față agresiunilor de la școală; surorii ei și; eventual; fricii ei de moarte.

Numai atunci când ea este forțată să se confrunte cu adevărul și să-și învingă temerile; Barbara este capabilă să se lupte cu demonii ei interiori. „I Kill Giants” este povestea dură și plină de semnificație; a unei tinere care se luptă să cucerească monștrii; atât reali; cât și imaginați; pe măsură ce lumea ei se prăbușește la picioarele unor giganți mai mari decât puterea oricărui copil