I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) Online Subtitrat


Regia: Oz Perkins
Actori: Ruth Wilson, Paula Prentiss, Lucy Boynton
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis I Am the Pretty Thing That Lives in the House

O asistentă tânără are grijă de autorul în vârstă care locuiește într-o casă bântuită.

Am fost capturat de către prima scenă a fetei în rochie. Ca o pictură din stilul futurismul. Se îmbină mișcare și de mișcare într-o finală încă, în afara focalizării. Si se pare uimitor pe ecran cea mai mare parte mare și negru. Toate acestea sunt suprapusă cu narațiune, care este pur și simplu perfect vorbită (care corespunde, pentru film, o lectură frumoasă), dar, mai important, frumos scris.

Nararea, care cuprinde cele mai multe linii vorbite de film, este mai mult decât un poem un scenariu de film, și l-am apreciat pentru asta. Imaginea a fost un tablou, cuvintele erau literatură, ca întreg filmul a avut succes ca o piesă de artă.

Ea se învârte în jurul valorii de o asistentă medicală live-in care se deplaseaza intr-o casa de a avea grijă de un autor vechi care obișnuia să scrie cărți de groază. Asistenta medicală începe să se confruntă cu semne subtile ale unei obsedanta, și găsește o legătură ciudată între ceea ce se întâmplă cu ea și una dintre cărțile cele mai faimoase ale autorului.