I Am the Night online subtitrat urmărește povestea incredibilă a Faunei Hodel (Eisley), care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să investigheze secretele trecutului său, drumul o duce pe căi sinistre care se învârt în jurul unui ginecolog de renume, doctorul George Hodel (Mays), un bărbat implicat în cele mai întunecate orgii de la Hollywood. Pine joacă rolul lui Jay Singletary, un fost angajat în Marină care a devenit între timp un reporter/paparazzo.

Serialul I Am the Night are loc in anii ’60, in Los Angeles, unde actorul Pine este Jay Singletary, un jurnalist care se bucura de viata si de consumul usor de droguri, atunci cand nu face poze in secret a unor vedete, in pozitii compromioratoare sau in drum spre morga. Odata, Jay era in armata inainte de a deveni un mare scriitor pentru L.A. Times, dar ceva s-a schimbat in noroc.


Regia: Patty Jenkins, Carl Franklin, Victoria Mahoney
Actori: Chris Pine, India Eisley, Jefferson Mays
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 7.7


I Am the Night (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


I Am the Night (2019) Serial Online Subtitrat cu Chris Pine
I Am the Night (2019) Online Subtitrat in Romana
I Am the Night online subtitrat urmărește povestea incredibilă a Faunei Hodel (Eisley), care a fost abandonată la naștere. Pe măsură ce Fauna începe să inv
Editor's Rating:
5