Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Hunter Gatherer (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Joshua Locy
Actori: Kellee Stewart, Andre Royo, Jeannetta Arnette
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hunter Gatherer

Ashley Douglas, un optimist nerezonabil, crede că totul ar trebui să se reașeze și să revină la normal atunci când el este eliberat după trei ani de închisoare. Prietenii lui ar trebui să vină la petrecerea lui de bun venit acasă, dar ei nu o fac. Prietena lui, Linda, ar trebui să-l întâmpine cu brațele deschise, dar nici asta nu se întâmplă. Deci, Ashley, un bărbat afro-american de patruzeci și ceva de ani, reîncepe viața cu aproape nimic: fără prieteni, fără cei iubiți și cu nicio conexiune.

Tot ce are acum este un dormitor în casa mamei sale, o cutie de comori îngropată în curtea lui din spate și o nevoie nostalgică și profund înrădăcinată să fie cu Linda, singura lui dragostea adevărată, pe care este determinat să o câștige înapoi cu orice preț. Toate acestea se întâmplă până când întâlnește un nou prieten, Jeremy, iar lucrurile încep să se schimbe. Oare va reuși bărbatul să reînceapă o nouă viață sau se va reîntoarce constant în trecut?

Mai devreme, am uitat că vizionez un film Hunter Gatherer online subtitrat; care este probabil cel mai important test de lacrimi pentru orice film.

Această lucrare oferă un portret încântător de doi bărbați de clasă inferioară de mijloc, care se străduiesc să treacă. Se agită în diferite moduri ciudate, dar nu sunt criminali.

Personajul central este pur și simplu căutând puțină demnitate. Este dificil să nu rădăcini pentru cineva care nu-și poate recita ABC-ul în ordine; și se întoarce la școală pentru a învăța să scrie. Minciunile sale minore și alte defecte sunt trecute cu vederea datorită dragostei lui Don Quixotic pentru flacăra veche Linda; și hotărârii sale de a face o viață onestă, oricât de ciudată.