Humans (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Samuel Donovan
Actori: William Hurt, Lucy Carless, Katherine Parkinson, Gemma Chan
Anul: 2015
Gen: SF, Drama, Seriale Online
Durata: 42 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Humans SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:


Sinopsis Humans

Având locația în suburbiile Londrei, Humans are acțiunea într-un prezent paralel, în care cel mai nou accesoriu pentru orice familie modernă și mult prea ocupată este un Synth, un servitor robot de ultimă generație, ce arată straniu de similar cu echivalentul uman.

Serialul ”Humans” explorează impactul emoţional ce are loc între oameni şi roboți, atunci când limitele devin destul de neclare. Premiera va fi pe 23 octombrie la ora 23:00, anunță AMC intr-un comunicat remis către HD Satelit. Un robot multi funcţional, un real ajutor în casă? Ce impact va avea acestă tehnologie avansată asupra populaţiei umane?

Oare acestă nouă abordare a vieţii va fi benefică sau în detrimentul rasei umane­? Şi ce vom deveni noi atunci când această tehnologie va veni? Humans are 8 episoade de cate 50 minute si va fi difuzat în fiecare vineri de la 23:00.

În Nagasaki, Japonia, se va deschide în această vară primul hotel cu personal format din roboţi. Aceşti roboţi nu îţi vor curăţa doar camera şi vor strânge rufele. Ei te vor verifica, se vor ocupa de rezervările la cină, vor imita comportamentul uman şi vor vorbi în patru limbi diferite.

Activitatile după-amiezii tale de duminică s-ar putea diversifica după achiziţionarea unui robot multi funcţional, un real ajutor în casă ce îţi pregăteşte copiii pentru şcoală sau se vor ocupa de un părinte bolnav. Dacă este o decizie bună sau mai puțin inspirată, asta este întrebarea pe care ”Humans” vrea să o exploreze. Nu este vorba dacă această tehnologie este capabilă; este vorba despre impactul pe care acestă tehnologie avansată o va avea asupra populaţiei umane.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Humans (2015)
Nota film
31star1star1stargraygray