Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Human Flow (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Ai Weiwei
Actori: Israa Abboud, Hiba Abed, Rami Abu Sondos
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Human Flow

Human Flow online subtitrat este explorarea detaliată și inconfundabilă a regizorului și artistului Ai Weiwei în criza globală a refugiaților.

Actuala criză globală a refugiaților este punctul central al acestui documentar german, în timp ce spectatorul mărturisește viața migranților aflați în mișcare, blocați în locuri unde nu se așteptau să fie și disperarea lor generală. Zonele de migrație includ Orientul Mijlociu, Africa Centrală și Myanmar.

Regizorul Ai Weiwei face o treabă foarte pricepută, permițând camerei să facă munca pentru a face declarațiile cele mai profunde cât mai silențioase posibil. Acestea includ imagini superbe aeriene de mulțimi masive care se luptă în împrejurimile ciudate. Din fericire, nu este vorba de toate mizeria în unele cazuri, cum ar fi copiii care continuă să joace – ignorând situația lor; și chiar câțiva adulți găsind optimism.

La două ore și o treime, documentare online este prea lung, în ciuda eforturilor sale nobile; concentrându-se pe cât mai multe tabere de migrație și refugiați. Poate că ar fi redus unele dintre aceste secvențe; și a petrecut un timp suplimentar în legătură cu dificultățile întâmpinate de unii migranți în noile lor țări în afara taberelor de refugiați. În mod similar, ar fi putut fi cheltuit mai mult timp pentru istoria migrației; chiar dacă a fost menționat cel de-al doilea război mondial.