How to Get Away with Murder (2014) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Cum să scapi nepedepsit
Regia: Peter Nowalk
Actori: Viola Davis, Katie Findlay, Jack Falahee, Billy Brown, Alfred Enoch
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

How to Get Away with Murder SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10

S04E11

S04E12

S04E13

S04E14

S04E15


Sinopsis How to Get Away with Murder

Viola Davis este Annalise Keating, profesoară de drept la o prestigioasă universitate din Philadelphia. În jurul ei se strâng studenţii din primul an, atraşi ca fluturii de lampă de faima profesoarei, dar şi de miza cursului ei: cei mai buni patru studenţi vor deveni stagiari în apreciata ei firmă de avocatură. Ar fi începutul unei cariere ieşite din comun, iar studenţii par să fie gata de orice, în competitiva lume a dreptului, pentru a-şi adjudeca acest avantaj de început, dar şi pentru a avea acces la legendara experienţă a lui Keating, neîntrecută în folosirea tuturor chichiţelor din sistemul legal american pentru a-şi câştiga procesele. O statuie a Justiţiei (foto) promisă câştigătorilor ridică încă şi mai mult miza competiţiei.

Serialul Cum să scapi nepedepsit online subtitrat a impresionat cu poziţia cel puţin relaxată faţă de bine şi rău şi cu faptul că îşi merită cu prisosinţă titlul: scopul eroinei nu este ca vinovaţii să fie condamnaţi; ci ca clienţii ei să câştige; indiferent de ce parte a legii se află. Povestea glamourizează puterea avocatului şi-l prezintă ca pe un navigator neînfricat şi amoral al mărilor legii; o poziţie controversată; dar care ar putea să ajute serialului; din punctul de vedere al cifrelor de audienţă.

Rhimes şi Nowalk o înconjoară pe Annalise Keating din How to Get Away with Murder online subtitrat, cu un grup de tineri actori promiţători; prezentând ambiţiile; abilităţile şi scrupulele personajelor lor din câteva scene eficiente; chiar dacă insuficiente pentru a ni-i băga pe sub piele.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
How to Get Away with Murder (2014)
Nota film
51star1star1star1star1star