Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

How the West Was Won (1962) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cum a fost cucerit Vestul
Regia: John Ford, Henry Hathaway
Actori: James Stewart, John Wayne, Gregory Peck
An: 1962
Gen: Western
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review How the West Was Won (1962)

Istoria expansiunii in teritoriile de Vest ale SUA, prin povestea familiei Prescott, care isi incepe marea aventura in primii ani ai secolului al XVII-lea.

Un western nemaipomenit, unul dintre cele mai bune filme de acest gen, acoperind cu succes in aproximativ 2 ore una dintre legendele mult indragite de americani, aceea a colonizarii Vestului Salbatic, productia de fata descriindu-ne intr-o atmosfera clasica asezarea americanilor, luptele cu indienii, bizonii si problemele cu acestia, practic tot ceea ce tine de aceasta tematica, intr-un cadru cu adevarat deosebit. Mi-a placut de la un capat la celalalt, reusind sa nu plictiseasca nici macar o secunda, dispunand si de niste staruri veritabile, si nu numai in materie de acest gen, o regie de exceptie, muzica de fundal excelenta, ritm constant, toate acestea facand din film poate chiar o capodopera de gen.

Un film western exceptional de o larga respiratie cum s-ar spune; care a si primit 3 Premii Oscar si alte 5 nominalizari; toate fiind pe deplin meritate. Atat perioada abordata precum si succesiunea cronologica a evenimentelor ne pot conduce spre concluzia ca filmul How The West Was Won intruneste 3 genuri si anume : western-apache; western-clasic si western-modern; dar acesta din urma este abordat abia spre finalul filmului . O distributie de exceptie; alaturi de producatori de exceptie intaresc convingerea ca acest film merita calificativul maxim.