Hotel Transylvania 3 (2018) Film Online Subtitrat


Titlu original: Hotel Transylvania 3 Summer Vacation
Titlu Romania: Hotel Transilvania 3 Monstrii in vacanta
Regia: Genndy Tartakovsky
Actori: Steve Buscemi, Adam Sandler, Selena Gomez
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.4


Versiune HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Hotel Transylvania 3

În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

Vacanța mare aduce o surpriză pentru micii cinefili și una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale anului: animația „Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță”, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Drac și clanul său au pregătit noi aventuri comice, pentru întreaga familie. Reunind voci celebre în distribuție, producția Sony Pictures Animation va rula în România atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată în limba română – în avanpremieră pe 11 și 12 iulie 2018, iar din 13 iulie, pe marile ecrane din toată țara.

Ce fac niste monștri plictisiți? Pleacă în vacanță. Și nu orice vacanță, ci o croazieră de lux, în care au de gând să facă valuri. Doar că, după această vacanță, sigur vor avea nevoie de alta!


Review Hotel Transylvania 3

Sătul să se ocupe de vacanțele altora, celebrul conte Dracula, administratorul hotelului de succes „Transylvania”, decide să plece el însuși în vacanță. Mai ales că se simte cam singur de la o vreme și aspiră la o escapadă romantică… Așa că urmează sfatul fiicei sale, Mavis, și se îmbarcă, împreună cu toată gașca de monștri simpatici, pe un vas luxos, în prima croazieră organizată special pentru monștri. Destinația? Atlantis, orașul dispărut.

Drac simte fluturi în stomac de îndată ce urcă la bord: căpitanul navei; Erika; îi ia ochii și… mințile. Croaziera se anunță cum nu se poate mai antrenantă; răsfățându-i pe monștrii dornici de distracție cu jocuri de volei; şedinţe de bronz la lumina lunii; scuba diving; surfing pe delfini; excursii în Triunghiul Bermudelor; expediție la un vulcan pe fundul mării și jocuri de noroc într-un fel de Las Vegas subacvatic. Dar nu cumva își cam forțează norocul la propriu? În timp ce lui Drac i se aprind călcâiele după Ericka; ea pregătește o surpriză monstruoasă; care i-ar putea anihila pe toți! Dacă iubirea îi va duce la pierzanie sau îi va ajuta să iasă din impas aflăm din 13 iulie a.c.; la cinema; în „Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”/„Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”.

Aflat pentru a treia oară la cârma producției; regizorul Genndy Tartakovsky; câștigător a trei premii Emmy; a ridicat ștacheta pentru animatori și scenografi în realizarea efectelor vizuale; creând scene de o amploare și de o complexitate superioare; precum cele cu vulcanul subacvatic; Triunghiul Bermudelor ori cu oraşul dispărut; Atlantis. Mai mult; pentru a se asigura că-și va transpune viziunea în imagini; Tartakovski semnează; împreună cu Michael McCullers; și scenariul producției. Rezultatul promite fanilor francizei un adevărat spectacol vizual; plus o supradoză de umor și aventură în stilul inconfundabil „Hotel Transylvania”.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Hotel Transylvania 3 (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray