Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Horton (2008) Dublat in Romana Online

Pe 15 mai, in jungla din animatia Horton dublat in romana, in arsita amiezii si racoarea helesteului. El arunca cu apa… si se bucura de placerile oferite de jungla…cand, deodata, el, elefantul, a auzit un mic zgomot. Scriitorul si desenatorul Dr. Seuss, un personaj pretios al Americii, ale carui carti au incantat generatii intregi de tineri, isi incepe cu aceste replici, una dintre cele mai indragite povesti ale sale, Hears a Who!


Horton (2008) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Horton (2008)

Acum; dupa mai bine de cincizeci de ani de cand Seuss (al carui nume real era Theodor Seuss Geisel) a publicat aceasta indragita poveste; realizatorii filmului ICE AGE si marii actori de comedie Jim Carrey si Steve Carell; dau viata povestii intr-o maniera cu totul noua. Pentru prima data; filmul artistic ii duce pe spectatori in lumea insufletita de o imaginatie incredibila prin intermediul animatiei generate pe computer. DR. SEUSS´ HORTON HEARS A WHO! Este un film minunat; asa cum si-ar fi dorit si autorul cartii.

Filmul; ca si cartea lui Seuss; prezinta un elefant imaginar; pe nume (Carrey); care aude un strigat slab dupa ajutor ce vine dintr-un fir de praf plutind in aer. Desi el nu stie ce este; acel fir de praf ascunde un intreg oras; numit Who-ville. Acest oras este locuit de fiinte microscopice; Who; conduse de catre Primar (Carell). In ciuda faptului ca este ridiculizat si amenintat de catre vecini; care cred ca si-a pierdut mintile; El este hotarat sa salveze particula de praf…pentru ca “o persoana este totusi o persoana; indiferent cat de mica ar fi.”