Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Hop-Top (2011) Dublat in Romana Online

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paștelui, sub capetele uriașe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute șaizeci și cinci de zile pe an, Iepurașul de Paște Hop-Top dublat in romana domnește peste o echipă de iepurași și de pui care pregătesc coșuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineața de Paște.


Hop-Top (2011) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Hop-Top (2011)

În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său; I.P. fuge de acasă; cu direcția Hollywood; pentru a-și urma visul de a deveni baterist. Ajuns acolo;îl întîlnește pe Fred (JAMES MARSDEN of X-Men; Enchanted); recent dat afară din slujba pe care o avea și decis să-și pună viața în ordine. Dat afară din casa părinților săi cu toată dragostea; Fred îl calcă cu mașina pe I.P.; fără să vrea. Prefăcîndu-se rănit; dar și uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi; I.P. îl manipulează pe acesta să-l ia acasă.

În tot acest timp; pe Insula Paștelui; la comandă trece Carlos; un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum numai de la Fred și I.P.; care trebuie să se întoarcă pe insulă și să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula; ci chiar sărbătoarea însăși.