Honey (2003) film online subtitrat

Regia: Bille Woodruff
Actori: Christian Monzon, Jessica Alba, Lil’ Romeo, Mekhi Phifer, David Moscow, Lonette McKee, Laurieann Gibson
Anul: 2003
Gen: Drama, Muzical, Romantic
Durata: 94 minute
IMDB: 5.2

Honey Daniels (Jessica Alba), cunoscuta publicului roman din Dark Angel / Ingerul intunecat, serial difuzat la televiziune, a asteptat toata viata ei de adolescenta si tanara sa arate lumii talentul ei la dans si acum tot ceea ce a visat este la un pas distanta. De ani de zile sufletul si ambitia ei s-au daruit dansului si dorintei de a fi coregraf. Aceasta in pofida faptului ca si cei mai dragi si apropiati nu cred in visul ei si nu o incurajeaza suficient. Pentru ca nu impartaseste conceptul parintilor sai despre o lume in care trebuie sa alegi ceea ce este mai sigur si intampina rezistenta minima, Honey se muta singura in centrul orasului unde strazile sunt pline de sunete iar ea este in cautare de sunete pe care sa poata dansa.

A trai aici este dificil dar Honey este decisa sa supravietuiasca si chiar sa reuseasca sa-si vada visul implinit. Ziua este instructor de dans hip- hop intr-o scoala apropiata de casa iar seara este barmanita care sta in permanenta cu ochii pe ceas pentru ca dupa ce iese din tura sa intre pe ringul de dans unde spera sa fie remarcata. Si iata ca sansa “ una-ntr-un milion” apare sub forma unui regizor de video clipuri muzicale. Acesta o vede dansand in club si-i ofera oportunitatea de a aparea intr-un clip muzical. Din acest moment Honey va straluci insufletita de succes si de faptul ca face ceea ce si-a dorit : coregrafia pentru melodii hip hop, R&B si urban music interpretate de Missy Elliott, Ginuwine, Tweet si Jadakiss & Sheek.

Dar pe cat de repede se infiripa visul tot atat de repede incepe sa se destrame. Inapoi in lumea pe care o cunoaste, Honey revine la ceea ce stie mai bine – muzica pe care o iubeste si dansul alaturi de un grup de copii din cartier. Un film plin de energie pozitiva, educativ si destinat tinerei generatii care are ca protagonisti si pe LIL’ ROMEO castigator in 2001 al premiului Billboard Music Award pentru cel mai bun interpret de Rap, pe MEKHI PHIFER ( din 8 Mile) – prietenul lui Honey Chaz, cel care este legatura ei cu realitatea, omul cu picioarele pe pamant, vocea ratiunii si echilibrul fetei noastre. BILLE WOODRUFF – regizor de clipuri muzicale pentru cantareti ca Britney Spears, Toni Braxton si Usher debuteaza in Honey ca regizor de film.