Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Indragitul duet Will FerrellJohn C. Reilly revine intr-o noua comedie: Holmes & Watson online subtitrat, povestea super-detectivului Sherlock Holmes si a asistentului sau, dr. Watson, inspirata de romanul best-seller al lui Sir Arthur Conan Doyle.

De data aceasta, Sherlock Holmes si dr. Watson au o misiune regala: salvarea Reginei! Maleficul Moriartya revenit in scena, iar inspectorul Lestrade, seful Scotland Yard,apeleaza din nou, plin de speranta, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Si tot unul si Watson… din fericire!

De-a lungul anilor, Sherlock a fost personaj in multe filme, dar pentru prima data Holmes si Watson sunt protagonisti in egala masura, fiecare cu felul sau inegalabil de a fi: oricat de genial, cu logica lui ineditasi maniera incalcita de a cauta indicii si dezlega cele mai complicate cazuri, Sherlock Holmes este cam inadaptat din punct de vedere social si nimeni nu-i putea interpreta mai bine bizareriile decat Will Ferrell. Iar Watson ii este atat de loial partenerului sau incat nu se da in laturi nici de la cele mai… amuzante sacrificii.


Titlu Romania: Holmes si Watson
Regia: Etan Cohen
Actori: Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Comedie, Crima
IMDB: 3.5


Holmes & Watson (2018) Online Subtitrat


Trailer Holmes & Watson (2018)