Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Hobbitul Dezolarea lui Smaug (2013) Film Online Subtitrat


Titlu original: The Hobbit The Desolation of Smaug
Gen: Aventura, Fantezie
Producator(i): Fran Walsh, Philippa Boyens
IMDB: 7.9
Regia: Peter Jackson
Actori: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Hobbit The Desolation of Smaug – Hobbitul Dezolarea lui Smaug

Povestea din The Hobbit The Desolation of Smaug – Hobbitul Dezolarea lui Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei. Alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage). In misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo și ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile și să țină piept, în final, înfricoșătorului și vicleanului dragon Smaug, interpretat, prin intermediul motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

Pentru mine este cu siguranta unul dintre cele mai bune filme ale acestui deceniu. Are niste scene de actiune foarte bine realizate,iar SMAUG este incredibil de bine realizat,mi-a placut enorm de mult,pare foarte realistic,este cel mai bine realizat dragon din istoria cinematografiei,Legolas este la fel ca in LOTR,Thranduil este uimitor,Lee Pace este un actor grozav,Bard este si el un personaj foarte bine creat,Tauriel arata bine si lupta foarte bine. Mi-a placut foarte mult confruntarea dintre Gandalf si Necromantul,este EPICA.

Beorn desi apare destul de putin;arata uimitor;probabil ca in urmatorul film va avea un rol mai consistent.Nu ma asteptam sa se termine asa;te fece si mai nerabdator sa vezi finalul trilogiei. Per total filmul The Hobbit The Desolation of Smaug – Hobbitul Dezolarea lui Smaugeste o adevarata capodopera.Si;uau;100.008 spectatori in primul weekend;se pare ca trilogia The Hobbit e foarte iubita printre romani.

Excelent filmul;cel mai frumos vazut de mine in acest an;Smaug arata impecabil;mai ales cand cade peste el aurul lichid;mi-a placut mult scena asta.Ma gandeam ca Smaug va distruge Lake-Town in acest film;am ramas surprins cand s-a terminat.abia astept urmatorul film.