Hichki (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Siddharth Malhotra
Actori: Rani Mukerji, Supriya Pilgaonkar, Ivan Rodrigues
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Review Hichki (2018)

Hichki online subtitrat prezintă o poveste pozitivă și inspirată despre o femeie care își transformă cea mai mare slăbiciune în cea mai mare putere a ei.

Drama indian de directorul Siddharth Malhotra spune o poveste fermecatoare Hichki online subtitrat despre un profesor care este obișnuit să marginalizare și încă mai crede în el însuși. Vrea să-i învețe pe elevii ei dezavantajați din punct de vedere social nu numai cunoștințele; ci și încrederea în sine pentru a depăși rezistența. Filme indiene online pledează pentru a nu identifica punctele slabe și problemele oamenilor; ci pentru a-și vedea punctele forte. El exercită; de asemenea; critici semnificative a societății indiene de clasă în care brațele deschise dispreț și prejudecăți puternice se confruntă. Cu actrița plăcută și convingătoare Rani Mukerji și un acompaniament muzical bogat; care amintește de filmele Bollywood aproape; filmul reușește să prezinte mesajul său social grav de divertisment.

În primul rând; se pune accent pe Nainas anomalie care împiedică alte persoane să vadă ceva diferit despre ea. Sindromul Tourette tău se manifestă prin sunete scurte; care sună ca exclamații și mișcări de mână împotriva bărbie; ea nu poate suprima; mai ales atunci când e nervos. Acționând un pic amuzant și irita elevii ei râd; de asemenea; dar amuzant este de fapt modul în care acest comportament irita mediul înconjurător.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Hichki (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray