Moştenire diabolică – Hereditary (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ari Aster
Actori: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Review Hereditary (2018)

După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.

Cu o intuiţie autentică, regizorul şi scenaristul Ari Aster transpune pe marile ecrane viziunea de coşmar a decimării unei familii după o tragedie care conduce filmul horror către noi graniţe.

Producţia urmareşte viaţa lui Annie (Toni Collette) care începe să descopere după moartea mamei sale o serie de secrete întunecate ce ajung să afecteze armonia întregii sale familii. Cu cât află mai multe, cu atât toţi membrii devin mai prinşi fără scăpare într-un sinistru plan al unei entități din Iad.


Review Hereditary (2018)

Filmul Hereditary debutează într-un context cât se poate de firesc şi uman – Annie Graham (Toni Collette) și familia ei o conduc pe ultimul drum pe veterana familiei. Principiul de a porni de la normalitate pentru ca mai apoi să aibă loc dezlănţuirea elementelor horror e oarecum subminat imediat. Mezina familiei; Charlie Graham (Milly Shapiro); suferă de o diformitate a feței.

Apoi descoperim că Annie însăși este o mamă cu un anumit grad de ciudățenie – e somnambulă iar pasiunea ei sunt obiectele miniaturale (element cu o doză de straniu ce nu e explorat în niciun fel de scenariu; rămâne – așadar – pur și simplu gratuit); care trăiește într-o casă ciudată; cu mobilă ciudată; cu o fetiță diformă (în rol e o actriță de 15 ani; cu o boală genetică rară; Displazia cleidocraniană; cu o diformitate la nivelul feței; alegere de- amoru’ ciudăţeniei; cum în film Hereditary nu se face nicio referire la boala copilului; prin comparație; personajul jucat de actorul Gaten Matarazzo în serialul Stranger Things face o referire la afecțiunea sa; tot Displazia cleidocraniană).

Vreme de aproape o oră totul se desfăşura sub aparanţele cele mai banale; de fapt pregătind spectatorul pentru dezlănţuirea de oroare ce va urma. Debutantul în regie Ari Aster nu intervine asupra ritmului firesc al curgerii timpului; și montajul dă o lentoare filmului Hereditary; care nu te prea implică; ba chiar riscă să plictisească spectatorul.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Hereditary (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star