Hereditary (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ari Aster
Actori: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Premiera in Romania 15.06.2018! Trailer!


Review Hereditary (2018)

După ce Ellen, capul familie Graham, moare, fiica ei începe să descopere secrete criptice, terifiante, despre propria descendenţă. Cu cât descoperă mai multe, cu atât pare mai dificil să fugă de soarta sinistră pe care se pare că au moştenit-o.

Festivalul de Film de la Sundance este de obicei locul unde au loc premiere de film horror indie care ajung să fie clasice ale genului instant.

Să ne aducem aminte de The Babadook din 2014 sau de The Witch din 2015. În 2018, filmul Hereditary online subtitrat regizat de Ari Aster, pare să fie producția-bombă înfricoșătoare, iar asta pentru că toată lumea a vorbit la festival numai despre el.

Criticii zic asta despre Hereditary online subtitrat, nu eu, la fel cum laudă prestația actriței principale, Toni Collette. Filmul este lansat de A24, iar trailer-ul oficial sună în felul următor:

“În clipa în care Ellen Graham moare, fiica ei începe să descopere secrete criptice și terifiante despre moștenirea familiei. Pe măsură ce află mai multe, ei trebuie să depășească soarta sinistră pe care au moștenit-o”.