Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Hercules in New York – Hercule la New York (1969) Online Subtitrat


Regia: Arthur Allan Seidelman
Actori: Arnold Schwarzenegger, James Karen, Merwin Goldsmith, Taina Elg, Arnold Stang
Anul: 1969
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 75 minute
IMDB: 3.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Hercules in New York – Hercule la New York (1969)

Plictisit de viata in Olimp, Hercule ii cere tatalui sau Zeus sa-i dea sansa de a cunoaste viata pe Pamant. Aterizeaza din ceruri direct la New York, dar aici incep necazurile, pentru ca adaptarea la civilizatia moderna, e plina de neprevazut. In plus, aroganta sa olimpiana ii da mult de furca, pana cand o va intalni pe Helen. Aceasta il va ajuta sa inteleaga pamantenii si sa indrageasca stilul lor de viata. Hotarat sa ramana pe Pamant, Hercule e insa urmarit de mania lui Zeus.

Un film slab; după un scenariu mediocru. Este primul film Hercules in New York film online subtitrat al lui Arnold; iar expresivitatea sa este nulă; rostind replicile ca un robot. Datează din perioada când muşchii săi erau foarte bine dezvoltaţi şi de aceea i s-a dat să interpreteze rolul lui Hercule. Din păcate; nu a jucat bine; din fericire; a fost văzut de producători de film mai potenţi financiari care l-au solicitat pentru filme cu scenarii mai bune şi l-au ajutat astfel să-şi dezvolte o carieră în lumea filmului.

Filmul Hercule la New York film online subtitrat de faţă merită văzut pentru a observa evoluţia actoricească lui Arnold. În rest; filmul e plicticos şi are un umor e de proastă calitate şi scene de acţiune simulate penibil. În plus; ceilalţi actori sunt nişte interpreţi de mâna a patra sau a cincea şi nu reuşesc să compenseze lipsa de experienţă a lui Arnold; unii jucând chiar mai prost decât el.