Hera Pheri (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Priyadarshan
Actori: Akshay Kumar, Paresh Rawal, Sunil Shetty
An: 2000
Gen: Actiune, Comedie, Crima, Indiene
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Hera Pheri (2000)

O tema recurenta in filmele de la Hollywood este cea a rapirilor, mai ales a celor inscenate. In Hera Pheri, ne amuza doi barbati, Raju si Baburao, care doresc sa faca bani fara sa munceasca. Avand in vedere faptul ca am mentionat rapirile inscenate… e destul de clar catre ce infractiune se vor indrepta cei doi. Ce e comic la asta? Vor reusi ei oare? Poti afla numai vizionand filmul, una dintre cele mai amuzante comedii indiene.

Hera Pheri este un film stabilit în Mumbai și nu este comedia voastră a comediei de frișcă de moară pe care regizorii ca David Dhawan io răsfățați. Filme indiene online este regizat de Priyadarshan, care a dovedit că, după ce a realizat un film minunat și serios precum Virasat, comedie cu élan.

Acest film Hera Pheri online subtitrat este o comedie de eroare. Situat într-un cartier din Mumbai, unde locuiesc cei trei protagoniști, filmul prezintă momentele hilar create de simplitatea și / sau prostia personajelor. Aspectul filmului este cel al unui film de artă. Prin aspectul ei, se pare că va fi un film foarte serios, dar se pare că este o plimbare cu un roller-coaster de râs.