Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Hellraiser Judgment (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Gary J. Tunnicliffe
Actori: Heather Langenkamp, Paul T. Taylor, Randy Wayne
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hellraiser Judgment

Detectivii Sean și David Carter sunt în situația de a găsi un ucigaș înspăimântător în serie care terorizează orașul. Își alătura forțele cu detectivul Christine Egerton, sapă mai adânc într-un labirint spiraling de groază care nu poate fi din această lume.

Gary J. Tunnicliffe face ceea ce ar fi trebuit să facă, pentru prima oară în jurul său, și se concentrează asupra Cenobitelor in filme online 2018 Hellraiser Judgment, altele decât Pinhead, deoarece Doug Bradley nu își reamintește rolul. Cotele sunt împotriva lui, dar el oferă un scenariu decent, care se bazează foarte mult pe ambianță, efecte practice și editare. Hellraiser a fost întotdeauna despre iad pe Pământ, și asta este ceea ce obținem. Dar este bine?

Make-up-ul este convingător Hellraiser Judgment online subtitrat, designul de producție simplu, dar eficient, actorii sunt competenți, dar acest lucru a fost martor în post-producție și nu sunt sigur cât de mult din compoziție a fost planificată de la început. Există mult prea multe viziuni și halucinații. Acest tip de povesti leneș datează din anii 1990, când videoclipul digital a devenit noul standard. E timpul să mergem mai departe.

Filme online 2018 Hellraiser Judgment nu este Hellraiser: Revelații, dar nu este foarte bună. Este o colecție de concepte reci și infernal imaginar, dar, în cele din urmă, este doar un alt cui în coșciugul francizei. Povestea este neclară, expoziția este neglijată, camera nu este intimă și, prin urmare, nu ne pasă de personaje. Există surprize, de-a lungul drumului, dar ele se prăbușesc.