Hello Ladies (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Merchant
Actori: Stephen Merchant, Christine Woods, Nate Torrence
An: 2014
Gen: Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Hello Ladies (2014)

Comedia produsă de Stephen Merchant – Hello Ladies online subtitrat, Lee Eisenberg și Gene Stupnitsky are în prim plan povestea unui tânăr englez care pornește în căutarea femeii visurilor sale, în L.A. În primul său rol principal dintr-un serial, Stephen Merchant îl interpretează pe Stuart, un web designer care se mută din Anglia în Los Angeles cu speranța că noul oraș îi va oferi o viață incitantă, relații romantice și poate pe femeia visurilor sale. În afara orelor de serviciu, Stuart are o relație cu colega sa de cameră, atrăgătoarea Jessica (Christine Woods), deși este clar că ea nu este îndrăgostită de el.

Pe jumătate de fermecător pe cât crede că este – și de două ori mai disperat – Stuart este obsedat să intre în cercurile oamenilor atrăgători și de succes. Stuart se lasă sedus de aspectul restaurantelor și cluburilor de lux din oraș; însă zgârcenia și meschinăria lui îl împing afară; pe ușile celor mai populare localuri din L.A.

În cele 8 episoade din primul sezon; Stuart se aventurează cu încăpățânare pe scena socială din Los Angeles în căutare de femei frumoase; alături de Wade (Nate Torrence); care se află în pragul divorțului; și de Kives (Kevin Weisman); un paraplegic carismatic care are mai mult succes cu sexul frumos decât Stuart și Wade.