În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy online subtitrat, ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă. Care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale. Dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.


Regia: Neil Marshall
Actori: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: n/a


Hellboy (2019) Online Subtitrat din 12 aprilie 2019!


Pareri despre trailerul filmului Hellboy (2019)

După ce, în prima săptămână din luna octombrie, trailerul filmului Hellboy online subtitrat era dezvăluit unui grup restrâns, în cadrul New York Comic Con, iată că miercuri a fost difuzat în mediul online. David Harbour (Stranger Things) este noul Hellboy, în locul lui Ron Perlman, iar – dacă nu ne înșelăm prea mult – direcția interpretativă merge către ce face Ryan Reynolds cu Deadpool.

Hellboy 2019 online subtitrat

Hellboy 2019 online subtitrat

Vedem în trailer că el are nevoie de o armă pe măsura lui, că are de-a face cu croșeuri de la giganți și că știe să își facă intrarea – scena finală a trailerului e cu adevărat spectaculoasă. Partea CGI lasă de dorit în câteva secvențe, dând senzația unui film cu buget mic.

Îi vedem în trailer pe Milla Jovovich ca Nimue (Blood Queen-Regina Sângelui), o vrăjitoare din vechime care e pusă să se răzbune şi să distrugă omenirea, pe Ian McShane ca Trevor Brutteholm, directorul agenţiei şi tatăl adoptiv al lui, pe Daniel Dae Kim în rolul lui Ben Daimio, un alt agent, şi pe Sasha Lane în rolul lui Alice Monaghan, o tânără pe care el o salvează de zâne în benzile desenate.

Hellboy (2019) Film Online Subtitrat in HD 1080p!
Hellboy (2019) Online Subtitrat in Romana
În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge
Editor's Rating:
5