Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

He Named Me Malala (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Davis Guggenheim
Actori: Toor Pekai Yousafzai, Ziauddin Yousafzai, Malala Yousafzai
An: 2015
Gen: Documentare
IMDB: 6.9
Durata: 88 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review He Named Me Malala (2015)

De la regizorul filmelor Așteptându-l pe Superman si Un adevăr incomod, câştigător al premiului Oscar, vine acest documentar foarte emoționant și extrem de inspirațional despre curaj și supraviețuire. He Named Me Malala spune povestea unei adolescente remarcabile, Malala Yousafzai, care a fost atacată de talibani în Pakistan, pentru că susținea educația fetelor. În loc sa fie redusă la tacere, Malala a devenit o voce globală pentru dreptul la educație al tuturor copiilor, iar în 2014 a devenit cel mai tânăr câștigător al Premiului Nobel pentru Pace. Această fereastră către viața unei fete extraordinare îți va inspira cu siguranță întreaga familie!

Acest film He Named Me Malala este foarte inspirat, educativ și mă face să-mi dau seama cât de norocos sunt să am o educație și să nu-mi fac griji în legătură cu siguranța vieții sau a familiei mele.

Este un documentar despre Malala Yousafzai; care își asumă riscuri enorme pentru a se ridica în favoarea drepturilor fetelor si de a primi o educație în Pakistan. Când Malala are 15 ani; ea face publice discursuri despre modul în care nu crede că talibanii fac ceea ce trebuie; blocând fetele să obțină o educație.

Într-o dimineață pe drum spre școală; membri ai autobuzului școlar al bordului talibanilor din Malala; o striga pe nume și încercați să o asasineze. Malala este împușcată în partea stângă a capului și ea supraviețuiește în mod miraculos.

După recuperarea ei; ea continuă să-și pună viața în pericol vorbind împotriva talibanilor. Înainte de 2014; la vârsta de 17 ani; Malala este cea mai tânără persoană care a câștigat vreodată premiul Nobel pentru pace.