Hawaii 5.0 – Hawaii Five-0 (2010) Serial Online Subtitrat


Regia: Peter M. Lenkov, Leonard Freeman, Alex Kurtzman
Actori: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Taylor Wily
An: 2010
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Hawaii 5.0 – Hawaii Five-0 SEZONUL 8 Online Subtitrat:


S08E22

S08E23

S08E24

S08E25


Sinopsis Hawaii 5.0 – Hawaii Five-0

Serialul Hawaii 5.0 online subtitrat prezinta actiunea unei echipe de politie speciala, formata de guvernatorul insulei Hawai pentru a cerceta crimele ce se petrec acolo, de asemenea si rapirile si terorismul. Steven McGarrett este seful echipei si are alaturi pe Danny Williams ca partener, un detectiv transferat din New Jersey, si prietenii din liceu Chin Ho Kelly si Kono Kalakaua.

Fiecare episod incepe cu o crima sau cu un trup neinsufletit si urmeaza investigatia echipei autorizata de guvernator sau de reprezentantul insusi. Grupul de lucru utilizează autoritatea biroului guvernatorului pentru a avea acces la scenele crimei si investigatiilor care implică Departamentul De Politie Honolulu.

Aceasta serie Hawaii Five-0 online subtitrat este o reinventare a originalului ce a derulat intre anii 1968-1980. Pana in ziua de azi, a primit critici pozitive si a fost bine primit de public.

Există câteva emisiuni de televiziune superbe oferite în acest moment; Breaking Bad; Mad Men; spectacole de gen ca Dexter; Tru Blood și Walking Dead; toate diversele; toate distracțiile excelente de top.

Succesul acestor spectacole face ca Five-0 o astfel de alternativa grozava; ritmul rapid; amuzant; are o multime de accidente; bang; perep si arata grozav.

O plăcere vinovată pe care o spui? NU; exact ceea ce ar trebui să facă televizorul; oferind alegere; urăsc realitatea și spectacolele talente cu fiecare fibră a ființei mele; dar ele se ocupă de oamenii care le plac; așa că simt că merit acum și din nou o acțiune polițistă plină de acțiune .