Haunter (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Vincenzo Natali
Actori: Abigail Breslin, Eleanor Zichy, Samantha Weinstein, Stephen McHattie, David Hewlett
Anul: 2013
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Haunter (2013)

Fantoma unei adolescente care și-a pierdut viața cu mult timp în urmă este acum în lumea celor vii, cu scopul de a salva un alt suflet pentru a nu avea aceeași soartă cu a sa…

Mda…interesant e ca in mod normal fantomele ii speriau pe cei vii. Aici e invers. Ideea insa e destul de buna si originala. Cand m-am apucat sa-l vad nu eram prea increzator insa a avut tot ce-i trebuie si chiar si mai mult.

Destul de imprevizibil scenariul , lucru rar intalnit in zilele noastre , plus ca si-a facut pe deplin treaba de film horror . Mi-a ridicat de cateva ori parul pe maini. Pustoaica din rolul principal si-a facut si ea treaba destul de bine.

Am stat in mare cumpana daca sa dau nota 7 sau 8 pentru film , insa am dat 7 pentru ca are un minus cumva deranjant . Actiunea este foarte incalcita si necesita multa atentie , si chiar si asa la un moment dat te zapacesti si nu prea mai stii ce vezi pe ecran , ce traieste tipa ,sau care e familia cu adevarat vie , care sunt cei care au murit , sau unde este ea de fapt. E vorba de impletirea cam neoptima a dimensiunilor astora paralele. In rest , nota 7 fara regrete.