Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II (2011) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Regia: David Yates
Actori: Evanna Lynch, Domhnall Gleeson, Daniel Radcliffe, Michael Gambon, Rupert Grint
Anul: 2011
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 8.1
Durata: 130 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II

Odată cu lansarea în cinema a mult-așteptatului Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2, cea mai de succes serie a tuturor timpurilor ajunge la final. În acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie ia sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău.

După ce au distrus un Horcrux in Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II online subtitrat și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții; Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri; pentru a avea o șansă de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să pună mâna pe Bagheta de Soc; și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.

Mai violent ca niciodata, mai intens ca niciodata, mai alert ca niciodata, mai romantic ca niciodata. Mai dramatic ca niciodata Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 online subtitrat, mai ironic ca niciodata; mai spectaculos ca niciodata, mai emotionant ca niciodata. Impresionant de la inceput pana la sfarsit, filmul creste in tensiune si suspans pas cu pas. Toate misterele se dezleaga avand parte de multe surprize; in special din partea unui personaj care pana in acel moment se credea a fi aliatul lui Voldemort. Culminand cu cele doua batalii epice: prima intre Hogwarts si armata lui Voldemort. Iar cea de a doua dintre Harry Potter si Lord Voldemort din care numai unul poate supravietui.