Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I (2010) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
Regia: David Yates
Actori: Bill Nighy, Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Julie Walters, Rupert Grint
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 146 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I

Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter și Talismanele Morții; cea de-a șaptea și ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, este realizată în două părți. În partea întâi, Harry (Daniel Radcliffe); Ron (Rupert Grint) și Hermione (Emma Watson) pornesc într-o misiune extrem de periculoasă; aceea de a găsi și a distruge Horcruxurile, cheia imortalității Lordului Cap-de-Mort. Singuri, lipsiți de îndrumarea și protecția profesorilor lor, cei trei prieteni trebuie să se bazeze doar pe propriile lor puteri. Forțele Întunericului îi pândesc la fiecare pas.

Lumea Vrăjitorilor a devenit un loc nesigur și periculos pentru toți inamicii Lordului Cap-de-Mort din Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 online subtitrat. Lupta cea temută a început – Devoratorii Morții preiau controlul Ministerului Magiei și a școlii Hogwarts; terorizând și arestând pe toți cei care li se opun. Însă scopul lor principal este acela de a-l găsi pe Harry Potter și de a i-l aduce, viu și nevătămat, Lordului Cap-de-Mort.

Singura șansă de supraviețuire a lui Harry este de a găsi Horcruxurile. Căutând indicii, Harry descoperă o legendă străveche – aceea a Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I online subtitrat – care, dacă se dovedește a fi adevărată, Lordul Întunericului ar putea dobândi puterea absolută la care râvnește.

Însă destinul lui Harry fusese deja hotărât în trecut, în acea zi fatidică în care devenise “Băiatul care a supraviețuit”. Acum, Harry este mai aproape ca oricând de momentul pentru care se pregătise din prima zi a intrării sale la Hogwarts: bătălia finală cu Lordul Cap-de-Mort.