Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I (2010) Film Online Subtitrat in Romana


Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I online subtitrat cea de-a saptea si ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, este realizata in doua parti. In partea intai, Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) si Hermione (Emma Watson) pornesc intr-o misiune extrem de periculoasa. Aceea de a gasi si a distruge Horcruxurile, cheia imortalitatii Lordului Cap-de-Mort. Singuri, lipsiti de indrumarea si protectia profesorilor lor, cei trei prieteni trebuie sa se bazeze doar pe propriile lor puteri. Fortele Intunericului ii pandesc la fiecare pas.

Lumea Vrajitorilor din Harry Potter si Talismanele Mortii Partea I online subtitrat a devenit un loc nesigur si periculos pentru toti inamicii Lordului Cap-de-Mort. Lupta cea temuta a inceput – Devoratorii Mortii preiau controlul Ministerului Magiei si a scolii Hogwarts, terorizand si arestand pe toti cei care li se opun. Insa scopul lor principal este acela de a-l gasi pe Harry Potter si de a i-l aduce, viu si nevatamat, Lordului Cap-de-Mort.

Singura sansa de supravietuire a lui Harry este de a gasi Horcruxurile. Cautand indicii, Harry descopera o legenda straveche – aceea a Talismanelor Mortii – care, daca se dovedeste a fi adevarata, Lordul Intunericului ar putea dobandi puterea absoluta la care ravneste.


Titlu original: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
Regia: David Yates
Actori: Bill Nighy, Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Julie Walters, Rupert Grint
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 146 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare