Harry Potter si Pocalul de Foc (2005) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Goblet of Fire
Regia: Mike Newell
Actori: Robert Pattinson, Stanislav Ianevski, Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Rupert Grint
Anul: 2005
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 7.7
Durata: 157 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si Pocalul de Foc

Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei. Harry (DANIEL RADCLIFFE) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat. Cu prietenii sai Ron (RUPERT GRINT) si Hermione (EMMA WATSON).

Dar ceva sinistru aprinde cerul la tabara de Vajthat – Semnul Negru din Harry Potter and the Goblet of Fire online subtitrat, semnatura diabolicului Lord Cap-De-Mort. Chemat de discipoli sai, Devoratorii Mortii, care nu au indraznit sa apara in public de cand Cap-De-Mort (RALPH FIENNES) a fost ultima oara vazut acum 13 ani. Noaptea mortii parintilor lui Harry.

Harry doreste sa se intoarca intre zidurile sigure ale Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts. Unde Profesorul Dumbledore (MICHAEL GAMBON) din Harry Potter si Pocalul de Foc online subtitrat il poate proteja. Dar lucrurile se desfasoara un pic diferit anul acesta. Dumbledore anunta ca Hogwarts va gazdui Turnirul Celor Trei Vrajitori. Unul dintre cele mai interesante si periculoase dintre competiile magice ale comunitatii vrajitorilor. Cate un campion va fi ales din fiecare dintre cele trei mai mari si mai prestigioase scolii de vrajitorie pentru a concura intr-o serie de misiuni periculoase pentru castigarea ravnitei Cupe Tri-Vrajitoresti.

Elevii Scolii Hogwarts privesc coplesiti cum elegantele fete ale Academiei Beauxbatons si intunecatii si cugetatorii baieti de la Institutul Durmstrang umplu Marea Sala, asteptand emotionati selectia campionilor lor. Reprezentantul Ministerului Magiei, Barty Crouch (ROGER LLOYD PACK) si Profesorul Dumbledore prezideaza asupra unei ceremonii incarcata de nerabdare pe masura ce fermecatul Pocal de Aur alege cate un elev de la fiecare scoala pentru a concura.