Harry Potter si Pocalul de Foc (2005) Film Online Subtitrat in Romana


Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter in Harry Potter si Pocalul de Foc online subtitrat. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry (DANIEL RADCLIFFE) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat cu prietenii sai Ron (RUPERT GRINT) si Hermione (EMMA WATSON).

Dar ceva sinistru aprinde cerul la tabara de Vajthat – Semnul Negru, semnatura diabolicului Lord Cap-De-Mort. Chemat de discipoli sai, Devoratorii Mortii, care nu au indraznit sa apara in public de cand Cap-De-Mort (RALPH FIENNES) a fost ultima oara vazut acum 13 ani – noaptea mortii parintilor lui Harry.

Harry doreste sa se intoarca intre zidurile sigure ale Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts in filmul Harry Potter si Pocalul de Foc online subtitrat, unde Profesorul Dumbledore (MICHAEL GAMBON) il poate proteja. Dar lucrurile se desfasoara un pic diferit anul acesta.

Dumbledore anunta ca Hogwarts va gazdui Turnirul Celor Trei Vrajitori, unul dintre cele mai interesante si periculoase dintre competiile magice ale comunitatii vrajitorilor. Cate un campion va fi ales din fiecare dintre cele trei mai mari si mai prestigioase scolii de vrajitorie pentru a concura intr-o serie de misiuni periculoase pentru castigarea ravnitei Cupe Tri-Vrajitoresti.


Titlu original: Harry Potter and the Goblet of Fire
Regia: Mike Newell
Actori: Robert Pattinson, Stanislav Ianevski, Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Rupert Grint
Anul: 2005
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 7.7
Durata: 157 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Harry Potter si Pocalul de Foc (2005) Online Subtitrat in Romana
Harry Potter si Pocalul de Foc (2005)
Editor's Rating:
5