Harry Potter si Piatra Filozofala (2001) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Sorcerer’s Stone
Regia: Chris Columbus
Actori: Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Warwick Davis, Robbie Coltrane, Maggie Smith
Anul: 2001
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 152 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si Piatra Filozofala

Filmul Harry Potter and the Sorcerer’s Stone online subtitrat este bazat pe primul roman din seria cunoscută de cărți despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut și în România, la Editura Egmont Romania.

În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puțin felul distracției și cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinților săi și l-au obligat să doarmă în debaraua de sub scări.

Însă în acest an, aniversarea zilei de naștere a lui Harry va fi diferită. O scrisoare misterioasă, scrisă cu o cerneală verde neobișnuită, adresată lui Harry, sosește pe neașteptate însoțită de o bufniță. Harry este surprins și încântat de mesajul curios, însă unchiul său Vernon, îngrozit, distruge scrisoarea înainte ca Harry să o poată citi.

A doua zi, o altă scrisoare și bufniță sosesc, numai pentru a fi aruncate de familia Dursley. Zi de zi, scrisori și bufnițe continuă să sosească la ușa lui Harry până când familia Dursley, de teamă că nu vor mai putea tăinui conținutul corespondenței neobișnuite, ei se mută cu Harry într-o cabană îndepărtată unde au certitudinea că nu mai pot fi găsiți.

Planul lor din Harry Potter si Piatra Filozofala online subtitrat pare a funcționa când, dintr-odată; o bufnitură puternică le scoate ușa din balamale, apărând în fața lor trupul voluminos al unui uriaș impresionant pe nume Hagrid. Furios pe familia Dursley pentru că au distrus scrisorile și au încercat să ascundă adevărata identitate a nepotului lor; Hagrid dezvăluie secretul care îi va schimba viața lui Harry: el, Harry Potter, este un vrăjitor!

Spre marea sa surprindere, Harry află că scrisorile misterioase sunt invitații pentru el.