Harry Potter si Ordinul Phoenix (2007) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Order of the Phoenix
Regia: David Yates
Actori: Rupert Grint, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Robert Pattinson, Natalia Tena, Jason Boyd, Richard Macklin, Miles Jupp
Anul: 2007
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 138 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si Ordinul Phoenix

Harry nu a primit nici o veste de la niciunul dintre prietenii săi după confruntarea pe care a avut-o cu Voldemort în vară. Iar singura scrisoare ce sosește nu face decât să anunțe faptul că Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts. Datorită folosirii ilegale a magiei in afara școlii și in prezența unui Incuiat, acesta fiind nesuferitul său verișor, Dudley.

Dar nu-i nimic, vraja a fost folosita in apărare, împotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori. Singura sperantă a lui Harry este să se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei. Cornelius Fudge din Harry Potter si Ordinul Phoenix online subtitrat, care are motivele sale personale de a-l îndepărta pe tânărul vrăjitor din școală. Spre întristarea lui Fudge, Harry este achitat, datorita intervenției venerabilului director al școlii Hogwarts, Albus Dumbledore, însă întoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima dată plină de presimțiri rele și îngrijorătoare.

Harry din filmul Harry Potter and the Order of the Phoenix online subtitrat începe să realizeze că vrăjitorii nu cred nicio iotă din povestea confruntării dintre Harry și Voldemort; toți fiind convinși că aceasta este o minciună sfruntată. Simțindu-se ostracizat si singur, Harry este bântuit de coșmaruri care-i prevăd evenimente sinistre. Mai rău, singura persoană care-l putea sfătui cel mai bine, profesorul Dumbledore, devine dintr-o dată foarte distant.

Între timp, în efortul de a-l urmări pe Dumbledore și pe elevii de la Hogwarts; Fudge numește o nouă profesoară la disciplina Apărarea împotriva Magiei Negre; pe duplicitara Dolores Umbridge. Din păcate, cursul de apărare magică aprobat de minister îi lasă pe tinerii vrăjitori total nepregatiți; pentru a se apăra singuri de eventualele forțe ale întunericului; ce i-ar putea amenința.