Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Harry Potter si Ordinul Phoenix (2007) Film Online Subtitrat in Romana


Harry in Harry Potter si Ordinul Phoenix online subtitrat nu a primit nici o veste de la niciunul dintre prietenii sai dupa confruntarea pe care a avut-o cu Voldemort in vara. Iar singura scrisoare ce soseste nu face decat sa anunte faptul ca Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts, datorita folosirii ilegale a magiei in afara scolii si in prezenta unui Incuiat, acesta fiind nesuferitul sau verisor, Dudley. Dar nu-i nimic, vraja a fost folosita in aparare, impotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori.

Singura speranta a lui Harry este sa se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care are motivele sale personale de a-l indeparta pe tanarul vrajitor din scoala.

Spre intristarea lui Fudge, Harry este achitat in Harry Potter si Ordinul Phoenix online subtitrat, datorita interventiei venerabilului director al scolii Hogwarts, Albus Dumbledore, insa intoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima data plina de presimtiri rele si ingrijoratoare. Harry incepe sa realizeze ca vrajitorii nu cred nicio iota din povestea confruntarii dintre Harry si Voldemort, toti fiind convinsi ca aceasta este o minciuna sfruntata. Simtindu-se ostracizat si singur, Harry este bantuit de cosmaruri care-i prevad evenimente sinistre.


Titlu original: Harry Potter and the Order of the Phoenix
Regia: David Yates
Actori: Rupert Grint, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Robert Pattinson, Natalia Tena, Jason Boyd, Richard Macklin, Miles Jupp
Anul: 2007
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 138 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare