Harry Potter si camera secretelor (2002) Film Online Subtitrat


Titlu original: Harry Potter and the Chamber of Secrets
Regia: Chris Columbus
Actori: Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Julie Walters, Rupert Grint, Emma Watson
Anul: 2002
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 161 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harry Potter si camera secretelor

Filmul este bazat pe al doilea roman din seria cunoscută de cărți despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut și în România, la Editura Egmont Romania.

Harry Potter nu a avut o vară prea bună. Nu numai că a trebuit să stea cu tiranica sa mătușă Petunia, cu unchiul său Vernon Dursley și cu spaima lor privind calitățile sale magice, dar se pare că cei mai buni prieteni ai săi, Ron Weasley și Hermione Granger l-au uitat de vreme ce nu i-au trimis niciun singur răspuns la scrisorile sale.

Apoi, brusc și misterios, spiridușul casei Dobby apare în dormitorul lui Harry din Harry Potter and the Chamber of Secrets online subtitrat și-l avertizează de un mare pericol dacă el se va duce la Hogwarts – Școala de Vrăjitorie și Magie.

Dobby din Harry Potter si camera secretelor online subtitrat este atât de zelos să-l prevină pe Harry să nu se întoarcă la Hogwarts; încât a oprit toată corespondența primită de la Ron și Hermione. În ciuda eforturilor disperate ale spiridușului; Harry este salvat din sinistra casă a Dursley-lor de către Ron și frații săi; cu ajutorul unei mașini zburătoare și dus în primitoarea casă a familiei Weasley.

Dar când Harry și Ron sunt împiedicați, în mod ciudat, să intre pe peronul 9 și ¾ pentru a se îmbarca în expresul de Hogwarts; ce urma să-i ducă înapoi la școală, băieții iau măsuri de urgență pentru a nu întârzia; și a nu trezi mânia profesorului Snape, care cere exmatricularea lor după ce ei distrug mașina zburătoare Ford Anglia; intrând cu ea în fermecătoarea salcie bătăușă de la Hogwarts.