Harlots (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Moira Buffini, Alison Newman
Actori: Bronwyn James, Alexa Davies, Dorothy Atkinson, Roy Beck, Jessica Brown Findlay, Rory Fleck Byrne
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Harlots SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Harlots SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:


Sinopsis Harlots

Serialul celor mai indragite seriale de catre femei Harlots. Este vorba despre un serial care relateaza foarte bine atmosfera Londrei anilor 1700. Descoperim o soarta a femeilor obligate sa lucreze ca prostituate. Sunt tratate subiecte delicate, pline de greutate- subiecte ca relatia dintre mama si fiica, abuz, cultura violului si sexismul.

Margaret Wells (Samantha Morton) conduce un bordel de succes în Londra inferioară. Ea și-a păzit fiica mai mică, Lucy (Eloise Smyth), intenționată să-și vândă virginitatea celui care a oferit cea mai mare licitație, încercând să le aducă în “sapaturi mai bune” într-un domeniu mai înalt al societății. Fiica ei mai mare, Charlotte (Jessica Brown-Findlay), este reticentă să intre într-o poziție plătită cu un bogat domn englez.

În ciuda asigurărilor mamei sale că aceasta își va asigura viitorul pentru totdeauna, Charlotte se îndepărtează de ideea că oricine ar putea “să o dețină” și să-și dicteze toate deciziile. Indecizia ei vine într-un moment instabil în viața mamei sale, când un raid al poliției îi așează jumătate din fete în doc și un judecător o amendează cu o sută de mii de lire sterline. Charlotte chiar nu știe că vechea ei rivală, Lydia Quigley (Lesley Manville), se află în spatele problemelor, încercând să-i saboteze succesul în creștere.

Forțată să plătească sau să-și sacrifice visele, Charlotte pune virginitatea lui Lucy la vanzare înainte de termen, cu consecințe neprevăzute și dezastruoase. Rezultatul este o explorare de 8 episoade a vieții femeilor într-o epocă în care cea mai mare marfă dintre ele se află între picioarele lor. Ca urmare, această serie serioasă are câțiva oameni care merită să fie observati.