Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/harlots-2017">
Share on Twitter

Harlots (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Moira Buffini, Alison Newman
Actori: Bronwyn James, Alexa Davies, Dorothy Atkinson, Roy Beck, Jessica Brown Findlay, Rory Fleck Byrne
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Harlots SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Harlots SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:


Sinopsis Harlots

Serialul celor mai indragite seriale de catre femei Harlots. Este vorba despre un serial care relateaza foarte bine atmosfera Londrei anilor 1700. Descoperim o soarta a femeilor obligate sa lucreze ca prostituate. Sunt tratate subiecte delicate, pline de greutate- subiecte ca relatia dintre mama si fiica, abuz, cultura violului si sexismul.

Margaret Wells (Samantha Morton) conduce un bordel de succes în Londra inferioară. Ea și-a păzit fiica mai mică, Lucy (Eloise Smyth), intenționată să-și vândă virginitatea celui care a oferit cea mai mare licitație, încercând să le aducă în “sapaturi mai bune” într-un domeniu mai înalt al societății. Fiica ei mai mare, Charlotte (Jessica Brown-Findlay), este reticentă să intre într-o poziție plătită cu un bogat domn englez.

În ciuda asigurărilor mamei sale că aceasta își va asigura viitorul pentru totdeauna, Charlotte se îndepărtează de ideea că oricine ar putea “să o dețină” și să-și dicteze toate deciziile. Indecizia ei vine într-un moment instabil în viața mamei sale, când un raid al poliției îi așează jumătate din fete în doc și un judecător o amendează cu o sută de mii de lire sterline. Charlotte chiar nu știe că vechea ei rivală, Lydia Quigley (Lesley Manville), se află în spatele problemelor, încercând să-i saboteze succesul în creștere.

Forțată să plătească sau să-și sacrifice visele, Charlotte pune virginitatea lui Lucy la vanzare înainte de termen, cu consecințe neprevăzute și dezastruoase. Rezultatul este o explorare de 8 episoade a vieții femeilor într-o epocă în care cea mai mare marfă dintre ele se află între picioarele lor. Ca urmare, această serie serioasă are câțiva oameni care merită să fie observati.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Harlots (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray