Hard Sun (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Jim Sturgess, Agyness Deyn, Nikki Amuka-Bird
An: Filme Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Hard Sun SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Sinopsis Hard Sun

Luther este unul dintre serialele mele preferate din toate timpurile, iar Neil Cross tocmai s-a ancorat la un nou proiect ambițios intitulat Hard Sun.

Neil Cross și-a început cariera cu câteva thrillere și filme horror (Mama – 2013). Între timp, s-a reorientat pe seriale cu spioni (MI-5), detectivi (Luther cu Idris Elba) sau pirați (Crossbones). Cel mai recent proiect al său s-a aflat în producție aproximativ doi ani, dar acum avem în sfârșit o dată de lansare pentru el.

Intitulat Hard Sun, aceasta este o mini-serie într-o format similar cu Luther. De partea de producție vor fi responsabili cei de la BBC, colaboratorii vechi ai lui Cross, dar rezultatul final va fi distribuit la nivel global prin intermediul mai multor servicii de streaming. În Statele Unite va ajunge pe Hulu, pe când românii sper să-l vadă în primăvara sau vara lui 2018 pe Netflix.

Noul serial va spune povestea unui cuplu de detectivi interpretați de Agyness Deyn (Clash of the Titans) și Jim Sturgess (Cloud Atlas, Across the Universe). Acțiunea se petrece într-un viitor pre-apocaliptic, iar premisa este una foarte sumbră. Din câte se pare, în respectivul context, planeta se pregătește pentru un eveniment care are potențialul de a elimina complet rasa umană de pe suprafața pământului în maximum cinci ani.

Din trailer, show-ul pare a fi unul încărcat de acțiune, deși vor exista și elemente de suspans-thriller. Acesta nu este un serial relaxat, ușor de vară. Nu de alta, dar se termină lumea. Cei care au acces la BBC One sau locuiesc în Regatul Unit vor putea să vadă Hard Sun începând cu 6 ianuarie 2018.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Hard Sun (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray