Hansel and Gretel Witch Hunters (2013) Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Titlu Romania: Hansel și Gretel Vânătorii de vrăjitoare
Regia: Tommy Wirkola
Actori: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare
Anul: 2013
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hansel and Gretel Witch Hunters

La 15 ani de la înfricoșătoarele evenimente din căsuța de turtă dulce, Hansel și Gretel sunt doi neîntrecuți vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei.

Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la “Luna roșie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer. Care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare.

Abandonat de tatăl lor profunda într-o pădure, tineri Hansel și Gretel introduce o casă de turtă dulce și sunt capturați de o vrăjitoare canibal. Vrăjitoarea forțează Hansel să mănânce continuu bomboane să-l îngrășa, și înrobește Gretel. Prin care se dispune o să se pregătească cuptor, dar frații ei păcăli și incinerați-o în focul cuptorului. În cincisprezece ani care urmează. Hansel si Gretel devenit vânători de vrăjitoare renumiți, sute omora de vrăjitoare. Perechea găsi că acestea sunt într-un fel imun la vrăji și blesteme, dar incidentul în casa de turta dulce a lăsat Hansel diabetice. El are nevoie de o lovitură de insulina la fiecare câteva ore. Sau va îmbolnăvi și va muri in filmul Hansel and Gretel.

Hansel and Gretel ajung în orașul Augsburg și imediat a preveni Sheriff Berringer de executare a unei tânără pe nume Mina pentru vrajitorie. Primarul Engelmann spune mulțimii că el a angajat frații de salvare mai mulți copii presupuse răpită de vrajitoare.