Handsome A Netflix Mystery Movie (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Garlin
Actori: Jeff Garlin, Natasha Lyonne, Ava Acres
An: 2017
Gen: Comedie, Mister
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Handsome A Netflix Mystery Movie

Jeff Garland (ca și “Frumos” – a notat titlul ironic) a lăsat în mod evident tot talentul său de comedie considerabil pe podea. Când a plecat de câțiva ani în urmă (a juca pe uimitorul Susie Essman, care era strălucit ca soția lui Harridan ).

În acest film, Garland înlocuiește un detectiv LAPD cu lumină, gelatinos și un adevărat vecin cu adevărat înfiorător, al cărui însoțitor acasă este doar câinele său. El este mai puțin amuzant în “Frumos” decât este tatăl cu care se confruntă Barcalounger. De lungă durată în “The Goldbergs”. Observ că el a regizat, de asemenea, “Frumos”. Stai în spatele camerei foto, Jeff, te rog.

Partea partenerului detectiv de sex feminin al lui Garland este plină (n-am spus “jucat”) de Natasha Lyonne (rimează cu necunoscut). Al cărui accent iritant, în afara locului Bronx și lipsa totală de chimie, cu Garland informându-și perfecțiunea regretabilă. Lyonne greșește acționând enervant pentru a acționa. Insuportabil.

Leah Remini ar trebui să-i tragă pe agentul ei, știi, ca în ziua de azi, înainte de a fi îmbrăcată cu haine și cu un fel de alunecare cu mai multe părți din bananele din al treilea rând, cum ar fi fost “Handsome”. Leah a fost steaua strălucitoare în “The King of Queens”, furtând fiecare scenă de la atât rotundul Kevin James, cât și Jerry Stiller, care a reușit să-l facă, în nouă sezoane. Ea este încă o frumoasă doamnă de conducere și o stea, când i sa dat o șansă să strălucească.

Michael Caine a avertizat actorii ca Leah, în cartea sa clasică “Actor în Film”, că un bărbat de frunte sau o femeie de vârf ar trebui să accepte conducerea într-un film.


Trailer Handsome A Netflix Mystery Movie