Hammer of the Gods (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ciocanul zeilor
Regia: Farren Blackburn
Actori: Charlie Bewley, Theo Barklem-Biggs, Finlay Robertson, Clive Standen, Elliot Cowan, James Cosmo
Anul: 2013
Gen: Actiune, Aventura, Istorice
Durata: 99 minute
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hammer of the Gods

Amplasat în 871 d.Hr., Hammer of the Gods este o poveste viscerală, intens stabilită într-o lume a cărei limbă este violența. Un războinic viking tânăr, Steinar (Charlie Bewley), este trimis de tatăl său. Regele într-o misiune pentru a-l găsi pe fratele său înstrăinat, care a fost alungat din regat cu mulți ani înainte.

În Britania Vikingă din anul Domnului 871, un tânăr viking pe nume Steinar este trimis de către tatăl lui. Isuşi regele, aflat pe moarte, într-o misiune de a-şi găsi fratele mai mare care a fost exilat din regat cu mulţi ani în urmă. Călătoria lui Steinar de-a lungul teritoriilor terifiante şi extrem de ostile îl fac, treptat-treptat, să devină bărbatul care şi-a dorit tatăl lui dintotdeauna să devină. Un succesor brutal şi neiertător al tronului său.

Acest film foarte încărcat de energie şi un concept ridicat ce are loc pe tărmânul Norvegian ne arată transformarea unui tânăr pătimaş ce se transformă într-un războinic brutal. In timp ce traversează tărâmurile necruţătoare ale Britaniei în căutarea fratelui său pierdut Hakan The Ferrocious. Pe care oamenii săi se bazează să readucă ordinea în regatul lor după moartea regelui şi de învinge inamicii care ameninţă să le distrugă regatul mult iubit.