Hamlet (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Gregory Doran
Actori: David Tennant, Patrick Stewart, Penny Downie
An: 2009
Gen: Drama
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hamlet

RSC pune o rotație modernă pe Hamlet-ul lui Shakespeare în această versiune filmată pentru televiziune a producției lor de scenă. Prințul Danemarcei cere răzbunare după ce tatăl său este ucis și mama sa se căsătorește cu ucigașul.

Cred ca se potriveste doar ca William Shakespeare, fiind britanic, ar avea una dintre cele mai bune versiuni ale pieselor sale de pe BBC! Acest film Hamlet online subtitrat nu îl vede pe nimeni altul decât iubitul David Tenant de la “Doctor Who”. Îl facem pe Patrick Stewart, de asemenea, și este minunat să vedem acești mari actori ca actori ai Shakespearelor. Este minunat să auziți toate liniile și scenariile clasice de la acești oameni. La trei ore, în nici un caz nu este un film scurt și ar putea fi chiar cel mai lung film TV pe care l-am văzut vreodată. Cu filmul, sunt obișnuit cu adaptări lungi.

Îmi amintesc, de fapt, că am văzut imaginea lui David Tenant despre a ucide pe Patrick Stewart fiind prezentat pe Rivalitatea Fandom pe Hamlet 2009. Da, îmi place acest site. De fapt, am reușit să urmăresc povestea mai bine decât multe alte versiuni Hamlet. Acest lucru pare a fi stabilit în vremurile moderne, dar nu aduce schimbări majore în poveste. De aceea o adevărată operă de artă este atemporală. Da, probabil că este cam prea lung, dar este încă minunat. Rosencrantz și Guildenstern sunt cu adevărat în creștere pe mine. Te iubesc ca pe Scrooge McDuck, David!