Halo Nightfall (2014) Film Online Subtitrat


Actori: Jonathan Harden, Christian Contreras, Mike Colter, Christina Chong, Luke Neal
Anul: 2014
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 30 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Halo Nightfall

În acest moment, am pierdut interesul și episodul a continuat să măcelărească lore-ul, cu exemple remarcabile, cum ar fi navigatorul. Spunând calculatorului să “caute galaxiile” pentru oligoelemente atunci când Halo are loc într-o singură galaxie. Si acolo este un Dropship Pelican Care arăta cam de trei ori mai mare decât ar fi trebuit. Ceea ce este în mod inexplicabil capabil să călătorească.

Distribuția filmului ODST a avut o poveste de onoare pe durata episodului, în ciuda faptului că ODST este un războinic de șoc nemilos. Cu atîta respect față de onoare ca pe un bețiv într-o luptă în bar. Cunoscut pentru atitudini proaste și pentru a-și face treaba cu orice preț .

În concluzie, actorii nu-i păsau de acționarea lor, scriitorii nu-i păsau de materialul sursă, iar regizorul a crezut în mod evident că această mizerie era acceptabilă sau pur și simplu nu-i păsa, de fapt este doar un joc video pentru tocilari, ? Nu pot spune că sunt surprins, dar sunt dezamăgit, Forward To Dawn ne-a arătat că Halo se poate traduce bine în spectacole și filme, a fost un mare salt pentru extinderea universului Halo într-un imperiu multimedia, iar în loc Oportunitatea a fost risipită